Стартовале шаховске секције ШК ПТТ Београд у Нишу и Врању

Стартовале шаховске секције ШК ПТТ Београд у Нишу и Врању ***

Од 20. априла 2023. године активне су секције Шаховског клуба ПТТ Београд у Радној јединици „Ниш” и седишту Регионалне радне јединице „Врање, Лесковац, Прокупље, Пирот” Поште Србије.

Саша Лапајне, руководилац шаховске секције у Нишу и Срђан Смиљковић, председник ШК ПТТ Београд

Просторије шаховске секције у Нишу налазе се на првом спрату у објекту Поште у Вождовој 13, док су просторије у Врању у седишту РРЈ на адреси Краља Стефана Првовенчаног 49.

Срђан Смиљковић, председник ШК ПТТ Београд, Горан Станојковић, директор РРЈ „Врање, Лесковац, Прокупље, Пирот”, Зоран Кривокућа и Игор Илић, руководилац шаховске секције у Врању

За секцију у Нишу задужен је Саша Лапајне, руководилац Службе за поштанску мрежу, док ће секцију Врању водити Игор Илић, такође руководилац Службе за поштанску мрежу. Њима је Шаховски клуб ПТТ Београд за успешан почетак рада уступио на коришћење више комплета шаховских гарнитура.

Игор Ђурић, председник ШК ПТТ Београд Срђан Смиљковић, директор РРЈ „Врање” Горан Станојковић, руководилац шаховске секције у Врању Игор Илић и координатор за секције ШК ПТТ Београд Владан Ђаковачки